Blog

Opleiding tot huisarts: Dr. Delvaux

Vanaf 1 april zal Dr. Sam Delvaux bij ons komen werken. Hij heeft al 18 maanden opleiding gevolgd in een huisartsenpraktijk in Leuven en in het UZ Leuven. Hij komt bij ons enthousiast de laatste 18 maanden van zijn opleiding tot huisarts voltooien. Hij is ondertussen al geroutineerd in consultatievoeren. Hij heeft een beetje tijd nodig om de patiënten te leren kennen en zich in te werken in de dossiers. We vragen hier wat geduld voor en danken u voor de leerkansen die u hem aanbiedt

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

DOKTERS MINNEPOORT

Brouwersstraat 1 bus 4

3000 LEUVEN
016  675  675

info@doktersminnepoort.be

Tel: 123-456-7890

BEL HET NOODNUMMER 112

bij levensbedreigende situaties

wachtdienst: 1733