top of page

Blog

CM en BloomUp willen voor jou de drempel naar mentale ondersteuning verlagen

BloomUp is een online platform dat in enkele klikken een gesprek met een psycholoog of psychotherapeut mogelijk maakt. De videogesprekken op het platform zijn volledig versleuteld en beveiligd. Iedereen kan voor een videogesprek terecht bij experts in meer dan 35 problematieken: laag zelfbeeld, stress, prestatiedruk, faalangst, relaties, zingeving, angsten, depressie en burn-out.

Op basis van je voorkeuren koppelt BloomUp je aan een geschikte psycholoog of psychotherapeut waarmee je een eerste gratis kennismakingsgesprek voert. Het eerste kennismakingsgesprek duurt maximum 15 minuten. Wanneer je je professional kiest zie je ook het tarief voor het opvolggesprek, dit is gemiddeld 55 euro per consult. Als CM-lid heb je recht op een tegemoetkoming van 50% met een maximum van 10 euro per sessie. Dit loopt eenvoudig via BloomUp. Zo hoef jij je geen zorgen te maken om papieren in orde te brengen!

Vanaf 1 januari 2022 wordt de tegemoetkoming van het CM-voordeel psychologische zorg geautomatiseerd op het platform. Het CM-lid vult zijn gegevens in, waarna CM controleert of de tegemoetkoming betaald kan worden. Het aanvraagformulier psychologische zorg invullen is dan niet meer nodig.

Comments


Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page